LPG

Skulptera din kropp med LPG: Effektiv och skonsam kroppsbehandling!

Ta din skönhetsvård till nästa nivå med våra avancerade LPG-behandlingar! Den banbrytande teknologin stramar inte bara upp din hud utan reducerar även celluliter, vilket ger dig en silkeslen och föryngrad känsla. Våra professionella terapeuter använder den senaste LPG-tekniken för att skräddarsy behandlingar som passar dina unika behov. Unna dig själv det bästa och upplev en ny dimension av hudvård med LPG!

LPG Stockholm Elite Clinic

20 års erfarenhet

FDA godkänd

85 vetenskapliga studier

Frågor och svar om LPG

LPG-behandling är en mekanisk djup bindvävsmassage som ökar blodcirkulationen och stimulerar lymfcirkulationen. Genom att använda en specialdesignad apparat appliceras kontrollerade tryck och rörelser på huden för att främja dränering och eliminering av slaggprodukter.

Nej, LPG-behandling är vanligtvis inte smärtsam. Det kan kännas som en djup massage och de flesta upplever det som avslappnande.

LPG kan användas på olika områden, inklusive ansikte, hals, kropp och ben. Det är effektivt för att förbättra hudens elasticitet, minska celluliter och främja lymfatisk dränering.

Varaktigheten av en LPG-behandling varierar beroende på det behandlade området och dina specifika mål. Vanligtvis tar en session mellan 30 och 60 minuter.

Resultaten kan variera, men för att uppnå optimala resultat rekommenderas vanligtvis en serie behandlingar. Det är bäst att diskutera dina mål och förväntningar med din terapeut för att skapa en anpassad behandlingsplan.

Boka din kostnadsfria konsultation

Har du funderat på att förnya din skönhetsrutin eller prova på nya behandlingar? Boka en konsultation och låt oss guida dig genom de bästa alternativen för att framhäva din naturliga skönhet. Vi ser fram emot att träffa dig och skapa en personlig skönhetsplan som passar just dig!

Mekanisk djup bindvävsmassage som ökar blodcirkulationen i kroppen

LPG har över 20 års erfarenhet och över 85 vetenskapliga studier som stöd, är hjärtat i Stockholm Elite Clinic. Denna mekaniska djupa bindvävsmassage är inte bara en favorit bland våra kunder utan också en standardbehandling inom plastikkirurgi. Genom att öka blodcirkulationen och sätta igång lymfcirkulationen hjälper LPG till att naturligt eliminera slaggprodukter och toxiner, vilket minskar svullnad och ger ny energi åt kroppen.

 

Symtom som tunga, smärtsamma ben och svullnad minskar genom LPG-behandlingar, och tekniken används framgångsrikt före och efter träning för att rensa ut slaggprodukter och öka prestationen. För de som genomgår plastikkirurgi, som fettsugning, har LPG blivit en standardbehandling för att förbättra dränage, minska svullnad och påskynda läkeprocessen. Vårt engagemang för LPG går långt tillbaka, och vi är stolta över att erbjuda denna beprövade och effektiva behandling till våra kunder. Kom och upplev själv hur LPG kan bidra till din välbefinnande och skönhet på Stockholm Elite Clinic.

Upptäck vårt kompletta skönhetsutbud

Är du nyfiken på vårt fulla utbud av exklusiva behandlingar? Klicka här för att fördjupa dig i en värld av skönhet och välbefinnande. Från avancerade ansiktsbehandlingar till kroppsformande magi – vi har allt för att ta fram det bästa i dig. Klicka för att se mer och låt skönhetsresan börja!

Rulla till toppen