EMtone

EMtone - Behandling mot cellutiter och hudåtstramning

Världens mest effektiva maskin mot celluliter och huduppstramning. Framtidens cellulitreducering. EMtone minskar celluliter och stramar åt huden, ger omedelbar åtstramning och bildar nya kollagenfibrer över de kommande 2-3 månaderna för ytterligare uppstramning och lyft av huden.

Emtone - Stockholm Elite Clinic

Revolutionerande Cellulitbehandling med EMtone

EMtone är den första och enda enheten som samtidigt levererar både termisk och mekanisk energi för att behandla alla huvudsakliga bidragande faktorer till celluliter.

64%

Överlägset effektivare än enstaka behandlingar för att främja elastinbyggnad.

59%

Överlägset effektivare än enstaka behandlingar för att främja kollagenbyggnad.

50%

Snabbare än fristående cellulit-terapier.

90%

Hög patientnöjdhet.

Frågor och svar om EMtone

Emtone är den enda apparaturen i världen som kombinerar fokuserad monopolär radiofrekvens och fokuserad tryckenergi i ett handtag. Kombinationen av båda energierna stimulerar blodcirkulationen och bidrar till bildandet av nya blodkärl.

Detta leder till aktivering av enzymer som bryter ned fett, vilket minskar storleken på fettkamrarna. Emtone är en icke kirurgisk estetisk behandling för cellulitreducering och huduppstramning på kroppen. Det är den första apparaturen med kombinerad fokuserad radiofrekvens för uppstramning av huden och riktad tryckenergi för att krossa celluliterna.

Radiofrekvensteknologi (RF) är den enda icke kirurgiska behandlingen med kliniskt dokumenterad effekt för uppstramning och lyft av huden. Den ökade temperaturen av radiofrekvensen ger omedelbar uppstramning.

Celluliter är en förändring i cellvävnaden som uppstår när kroppens förmåga att göra sig av med slaggprodukter försämras. Minskad kapacitet hos blod och lymfkärl att transportera gifter resulterar i vätske- och fettansamling i problemområden, vilket tillsammans med trycket från uppsvällda fettceller ger gropar i huden.

Emtone är perfekt för alla som söker icke-invasiv reducering av mjuka eller hårda celluliter och övergripande förbättring av hudens uppstramning. Passar för behandling av celluliter, ”gäddhäng” på armarna, mage (exempelvis efter graviditet), och rekommenderas för alla hudtyper, hudfärger och under alla årstider.

På Stockholm Elite Clinic applicerar vi en kräm på huden och placerar sedan ett speciellt munstycke på behandlingsområdet för att leverera energi under 10-30 minuter. Behandlingen känns som en varm massage

Riktiga patienter | Riktigt självförtroende

Behandlingen är icke invasiv, vilket innebär ingen återhämtningstid. Du kan genomföra behandlingen under lunchen och fortsätta dagen som vanligt. En mindre rodnad och värmeutveckling kan uppstå under behandlingen, men du kan omedelbart återgå till din normala rutin. Eventuell torr hud försvinner vanligtvis inom 48 timmar efter behandlingen.

Vi rekommenderar en kur på 4-6 behandlingar var 3-7 dagar.

Resultatets varaktighet beror på livsstil och genetik, men vanligtvis håller det i cirka ett år. För att behålla resultatet på topp rekommenderar vi enskilda uppföljningsbehandlingar (inte som kur) en gång i kvartalet. Om du väljer att inte göra uppföljningsbehandlingar rekommenderas en hel kur igen efter ett år.

Emtone är godkänd inom MDR – European Medical Device Regulation, reglerad av Läkemedelsverket i Sverige, samt är FDA-godkänd och CE-märkt. Kliniska studier visar att maskinen fungerar och kan användas säkert.

Drick rikligt med vatten två dagar innan behandlingen. Undvik att smörja in huden före behandlingen. Oömma trosor, gärna string, rekommenderas då för stora trosor kan vara i vägen för behandlaren.

Undvik värmeexponering av det behandlade området under 48 timmar (IPL, laser, bastu, etc.). Håll dig hydratiserad två dagar före och fyra dagar efter behandlingen. Vi uppmuntrar promenader och lätt fysisk aktivitet efter behandlingen, och en hälsosam kost rekommenderas.

Boka din kostnadsfria konsultation

Har du funderat på att förnya din skönhetsrutin eller prova på nya behandlingar? Boka en konsultation och låt oss guida dig genom de bästa alternativen för att framhäva din naturliga skönhet. Vi ser fram emot att träffa dig och skapa en personlig skönhetsplan som passar just dig!

Den Revolutionerande Lösningen mot Celluliter

Celluliter är ett mångfaktoriellt problem. Kvinnor får höra att fibrösa band löper från huden till muskeln genom fettet. När banden drar neråt på huden pressar fettet uppåt. Men det finns mer i historien…

Emtone avger samtidigt både radiofrekvens och riktad tryckenergi. Tillsammans skapas en synergisk effekt som ingen teknologi kan uppnå ensam.

Upptäck vårt kompletta skönhetsutbud

Är du nyfiken på vårt fulla utbud av exklusiva behandlingar? Klicka här för att fördjupa dig i en värld av skönhet och välbefinnande. Från avancerade ansiktsbehandlingar till kroppsformande magi – vi har allt för att ta fram det bästa i dig. Klicka för att se mer och låt skönhetsresan börja!

Rulla till toppen