Prx-t33

Revolutionerande Hudförnyelse med PRX-T33

PRX-T33 är en innovativ hudförnyelsebehandling som erbjuder snabba och imponerande resultat utan att behöva använda nålar eller kirurgi. Genom att kombinera trikloreddiksyra (TCA) med en specialformulerad bas, stimulerar PRX-T33 hudens regenerativa processer och ger en förbättrad hudton och textur. Behandlingen är effektiv för att minska fina linjer, rynkor, och ojämn hudton. Dess snabba applicering och minimala återhämtningstid gör den till ett populärt val för dem som vill ha en fräsch och ungdomlig hud.

prx-t33 stockholm elite clinic

PRX-T33 gör följande:

Behandlingsområden:

Frågor och svar om PRX-t33

PRX-T33 är en avancerad hudförnyelsebehandling som använder trikloreddiksyra (TCA) och en specialformulerad bas för att förbättra hudens utseende och textur utan nålar eller kirurgi.

PRX-T33 stimulerar hudens regenerativa processer genom att kombinera trikloreddiksyra med en unik bas. Det främjar kollagenproduktion, minskar fina linjer och ger en jämnare hudton.

Behandlingen ger snabba och imponerande resultat, inklusive minskning av fina linjer, rynkor och förbättring av hudens ton och struktur. Dessutom kräver den minimal återhämtningstid.

Ja, PRX-T33 är utformad för att vara lämplig för alla hudtyper och kan användas på olika hudområden för att adressera olika hudproblem.

En PRX-T33-behandling tar vanligtvis kort tid, och antalet sessioner kan variera beroende på individuella behov. Din hudvårdsspecialist kan ge råd om det mest lämpliga behandlingsschemat för dina mål.

Boka din kostnadsfria konsultation

Har du funderat på att förnya din skönhetsrutin eller prova på nya behandlingar? Boka en konsultation och låt oss guida dig genom de bästa alternativen för att framhäva din naturliga skönhet. Vi ser fram emot att träffa dig och skapa en personlig skönhetsplan som passar just dig!

Få en Strålande Hud med PRX-T33-behandlingen!

PRX-T33 ger inte bara omedelbara resultat utan också långsiktiga fördelar för din hud. Efter sex behandlingar syns det slutliga resultatet när din kropps reaktion är klar. Genom att massera in en unik blandning av TCA (Trikolorättiksyra) och väteperoxid kickstartas kollagenproduktionen, vilket ger din hud fyllighet och lyster samtidigt som den minimerar porer, ärr, rynkor och pigmentfläckar. Behandlingen ger djup återfuktning som varar länge efter sessionen. Optimala resultat nås vanligtvis efter sex behandlingar, och många upplever förbättring redan efter första sessionen. PRX-T33 beskrivs som en perfekt kombination av fillers och kemisk peeling utan nålar eller obehagliga bieffekter. Passar alla hudtyper och hudtoner året om och kan kombineras med andra estetiska procedurer för maximal effekt. 

Upptäck vårt kompletta skönhetsutbud

Är du nyfiken på vårt fulla utbud av exklusiva behandlingar? Klicka här för att fördjupa dig i en värld av skönhet och välbefinnande. Från avancerade ansiktsbehandlingar till kroppsformande magi – vi har allt för att ta fram det bästa i dig. Klicka för att se mer och låt skönhetsresan börja!

Rulla till toppen