EMpowerslim

Transformera Din Kropp med EMpowerslim

EMpowerslim är det ultimata tillskottet till din träningsrutin för att forma och stärka kroppen. Denna avancerade maskin använder sig av avancerad teknologi för att ge snabba och imponerande resultat. Genom att kombinera elektromagnetiska pulser och muskelstimulering skapas en effektiv behandling som hjälper till att öka muskelmassan, förbättra definitionen och bränna fett.

EMpowerslim - Stockholm Elite Clinic

Revolutionerande Träningsupplevelse: 20,000 Muskelkontraktioner på 30 Minuter med EMpowerslim!

Frågor och svar om EMpowerslim

EMpowerslim är ett avancerad träningssystem som använder elektromagnetiska pulser för att inducera kraftfulla muskelkontraktioner. Dessa kontraktioner efterliknar resultaten av intensiv träning och bidrar till muskeltillväxt och fettminskning.

De behandlade områdena inkluderar mage, rumpa, lår, armar och vader. 

EMpowerslim-maskinen är konstruerad för att vara tillgänglig för alla åldrar, förutom de under 18. Viktigt att notera är att det finns hälsorestriktioner. Om du har pacemaker eller elektroniskt implantat, metall i behandlingsområdet, aktivt bråck, är gravid eller ammar, är behandlingen ej lämplig. Vi rekommenderar alltid att diskutera eventuella hälsoproblem med din behandlare innan behandlingen påbörjas för att säkerställa en trygg och effektiv upplevelse.

Under sessionen kan du känna kraftfulla muskelkontraktioner, men det bör inte vara smärtsamt. Många upplever det som en intensiv träning utan att behöva anstränga sig fysiskt.

Varje session varar vanligtvis cirka 30 minuter. För att uppnå optimala resultat rekommenderas en kur på 10 behandlingar, med 1-2 behandlingar per vecka. Detta skapar en effektiv och progressiv träningsrutin.

Många personer upplever märkbara förbättringar efter bara några sessioner. De fullständiga resultaten blir dock vanligtvis tydliga efter några veckor med regelbunden träning.

Boka din kostnadsfria konsultation

Har du funderat på att förnya din skönhetsrutin eller prova på nya behandlingar? Boka en konsultation och låt oss guida dig genom de bästa alternativen för att framhäva din naturliga skönhet. Vi ser fram emot att träffa dig och skapa en personlig skönhetsplan som passar just dig!

EMpowerslim: Forma din Kropp, Förbättra ditt Liv

Genom att erbjuda över 20 000 muskelkontraktioner på 30 minuter är EMpowerslim en banbrytande metod för att förbättra kroppsformen och öka styrkan. Den är inte bara ett komplement till träningen utan en möjlighet för alla, oavsett träningsnivå eller mål, att uppnå resultat och känna sig bättre i sin egen kropp. Förbered dig på att omdefiniera dina träningsmål och överträffa dina förväntningar med EMpowerslim.

Upptäck vårt kompletta skönhetsutbud

Är du nyfiken på vårt fulla utbud av exklusiva behandlingar? Klicka här för att fördjupa dig i en värld av skönhet och välbefinnande. Från avancerade ansiktsbehandlingar till kroppsformande magi – vi har allt för att ta fram det bästa i dig. Klicka för att se mer och låt skönhetsresan börja!

Rulla till toppen