Om oss

Utforska Vår Resa på Stockholm Elite Clinic!

Vi har haft en fantastisk resa från allra första stund! Med hundratals glada kunder och en nominering i Amelia Kropp & Skönhet för bästa proffsbehandlingar utförda av oss, strävar vi ständigt efter att erbjuda varje kund professionella, resultatinriktade behandlingar utförda av vårt högutbildade team. Vår resa på Stockholm Elite Clinic är präglad av passion, engagemang och en ständig strävan efter att leverera det bästa för våra kunder. Varje steg har varit en möjlighet att utvecklas och förädla våra tjänster. Tack för att ni är med oss på denna fantastiska resa mot skönhet, välbefinnande och överträffade. förväntningar! 

Grupp bild - Stockholm Elite Clinic

Vårt Mål

Vårt mål på Stockholm Elite Clinic är enkelt men ambitiöst, att leverera skräddarsydda skönhetslösningar som överträffar dina förväntningar. Med passion och expertis strävar vi efter att låta din naturliga skönhet stråla och erbjuda en oöverträffad upplevelse. Kom och upptäck en värld av skönhetsmöjligheter där dina drömmar blir verklighet!

Våra värderingar

På Stockholm Elite Clinic genomsyras vår verksamhet av starka värderingar som utgör grunden för allt vi gör. Vi värdesätter ärlighet, professionalism och omtanke i varje behandling. Genom att skapa en trygg och stödjande miljö strävar vi efter att överträffa dina förväntningar. Välkommen till en plats där skönhet kombineras med integritet och omtanke.

En sammansvetsad familj

Möt vårt professionella team!

Eda

Eda Korkmaz

Eda Korkmaz, 42 år, gift och mamma till tre barn. Positiv och glad, älskar att skratta och sprida glädje. Legitimerad personlig tränare, hälsocoach, och kostrådgivare med en diplomerad LPG-terapeut. Sedan 2015 driver jag Stockholm Elite Clinic, där jag främst fokuserar på kroppsbehandlingar och laserbehandlingar. Min passion ligger i kombinationsbehandlingar där träning och kost spelar en central roll. Att hjälpa människor förändra sitt till det bättre är det som driver mig.

Sema

Sema Korkmaz

Sema Korkmaz, född och uppvuxen i Stockholm, 38 år och gift samt mamma till två barn. Hon är undersköterska, diplomerad laserterapeut och LPG-terapeut. Ni har sett henne på Stockholm Elite Clinic sedan 2016. Hon ansvarar för behandlingar som laser, Ipg, Emtone. Dagarna präglas av mycket skratt, prat och skämt å sidan. Det är fantastiskt att se kunder förvandlas, särskilt med kombinationen av träning och olika behandlingar. Det är verkligen roligt att följa med er alla.

Josefin

Josefin Pavelsen

Josefin Pavelsen, 27 år, och bor i Älvsjö. Josefin är en utbildad LPG-terapeut, Yoga och Reiki-meditation och brinner för inre hälsa och att hjälpa människor till ett bättre välmående. Tillsammans med LPG och healing löser hon många av era problem inifrån: stress, ångest, depression, utmattning. Josefin strävar efter att ge er positiv energi och hitta balans i vardagen. Josefin är ett fantastiskt tillskott i vår familj! Hon jobbar heltid hos oss med LPG, EMtone, Healing, och Laser.

Frida

Frida Contreras

Frida Contreras, 32 år. Gift och mamma till två barn. Hon har dedikerat sitt yrkesliv åt att förbättra andras välbefinnande. Hon är en passionerad egenföretagare och auktoriserad hudterapeut samt massör. Frida är expert på alla typer av ansiktsbehandlingar, avancerad hudvård, massage, lashlift, browlift med mera. Frida den som förkroppsligar skönhetsvård och avkoppling hos oss. Hennes expertis sträcker sig över en rad behandlingar och hon är stolt över att vara en del av det bästa teamet.

Maria

Maria Akay

Maria Akay, 34 år är en legitimerad specialistsjuksköterska inom kirurgisk vård och uroterapeut. Maria bär på ett imponerande CV inom vården. Hon är inte bara registrerad hos IVO (Inspektion för vård och omsorg) utan har även patientförsäkring genom Folksam. Hennes behandlingar inkluderar Exilis för ansikte och kropp med fokus på fettreducering och uppstramning samt estetiska injektioner som botox och fillers med mera.

Tam

Tam Huynh

Tam Huynh, 27 år. Tillsammans med sin familj driver han JK NailsBeautyÄlvsjo, där de specialiserar på naglar, fransförlängning och pedikyr. Vi har spridit vårt engagemang för skönhet till olika delar av Stockholm, med salonger i Tumba Centrum och Kungenskurva. När du besöker vår klinik hittar du Tam vid nagelavdelningen som alltid välkomnar er med ett glatt leende och ser fram emot att göra er upplevelse hos oss minnesvärd och trevlig.

Katie

Katie Pong

Katie, 25 år gammal, och kommer från Borås. Hon delar livet med Tam, som ni också hittar hos oss i Älvsjö. Katie arbetar även med naglar och pedikyr. Katie trivs otroligt bra i Älvsjö och känner verkligen att hennes kunder är något alldeles speciellt. Den unika atmosfären här ger en fantastisk känsla, och det är underbart att vara en del av det bästa teamet i salongen, där alla alltid är så glada. Hon ser verkligen fram emot att få behandla er.

Boka din kostnadsfria konsultation

Har du funderat på att förnya din skönhetsrutin eller prova på nya behandlingar? Boka en konsultation och låt oss guida dig genom de bästa alternativen för att framhäva din naturliga skönhet. Vi ser fram emot att träffa dig och skapa en personlig skönhetsplan som passar just dig!

Rulla till toppen