Våra behandlingar

Utforska Vårt Kompletta Skönhetsutbud

Emtone - Stockholm Elite Clinic

EMtone

Uppnå fastare och slätare hud med vår avancerade Emtone-behandling, som kombinerar radiofrekvens och mekanisk energi för att bekämpa celluliter.

Exilis ultra 360 - Stockholm Elite Clinic

Exilis Ultra 360

Ge kroppen en lyftande och förfinande boost med Exilis Ultra 360, en innovativ behandling för fettreducering och huduppstramning.

EMpowerslim - Stockholm Elite Clinic

EMpowerslim

Kickstarta din viktminskningsresa med EMpowerslim, en effektiv behandling som kombinerar teknologi och träning för optimala resultat.

LPG Stockholm Elite Clinic

LPG

Återställ hudens elasticitet och minska celluliter med LPG-behandling, som ger en skön och effektiv massage för att förbättra hudens struktur.

Lotus Diodlaser - Stockholm Elite Clinic

Lotus Diodlaser

Uppnå permanent hårborttagning med Lotus Diodlaser, en avancerad teknik som ger långvariga resultat och silkeslen hud.

Pressoterapi - Stockholm Elite Clinic

Pressoterapi & Higtech Sauna Air

Främja lymfcirkulationen och minska svullnad med pressoterapi, en avkopplande behandling för ben och kropp.

prx-t33 - Stockholm Elite Clinic

Prx-t33

Få en omedelbar uppfräschning och förnyelse av huden med PRX-T33, en icke-kirurgisk behandling för att behandla fina linjer och pigmentering.

Ådernät - Stockholm elite clinic

Ådernät Behandling

Eliminera synliga ådernät och förbättra blodcirkulationen med vår skonsamma och effektiva ådernätbehandling.

Ansiktsbehandling - Stockholm Elite Clinic

Ansiktsbehandling

Ge huden den kärlek den förtjänar med våra skräddarsydda ansiktsbehandlingar, designade för att rena, återfukta och förnya din hud.

Kroppsvård - Stockholm Elite clinic

Kroppsvård

Ge din kropp omsorg den förtjänar med våra skräddarsydda kroppsvårdsbehandlingar, designade för avslappning och välbefinnande.

Estetiska injektioner - Stockholm Elite Clinic

Estetiska Injektioner

Uppnå naturliga och harmoniska resultat med våra estetiska injektioner, skräddarsydda för att förbättra och förstärka ditt ansiktsdrag.

Kost och träning - Stockholm Elite clinic

Kostrådgivning och träning

Ta kontroll över din hälsa med våra professionella kostrådgivningstjänster, skräddarsydda för att passa dina unika behov och mål.

Fransförlängning - Stockholm Elite Clinic

Fransförlängning

Framhäv dina ögon med vackra fransar genom vår expertfransförlängning, skräddarsydd för att ge en naturlig eller dramatisk look.

Ögonbryn färgning - Stockholm Elite Clinic

Färgning av fransar och bryn

Betona dina ögon och ge ditt ansikte en snabb uppfräschning med professionell färgning av fransar och bryn.

Freezpen - Stockholm Elite Clinic

Freezpen

Effektivt behandla hudlesioner och oönskade märken med Freezpen, en avancerad kryoterapibehandling för snabba och säkra resultat.

Dermapen4 - Stockholm Elite Clinic

Microneedling

Främja hudens naturliga regenerering med microneedling, en behandling som stimulerar kollagenproduktionen för förbättrad hudtextur.

Naglar

Naglar & Pedikyr

Skäm bort dina naglar med professionell nagelvård och pedikyr, för välskötta händer och fötter.

Trådning  Stockholm Elite Clinic

Trådning

Få perfekt formade och definierade ögonbryn med trådning, en precisionsmetod för hårborttagning.

Vaxning - Stockholm Elite Clinic

Vaxning

Upplev långvarig hårborttagning och silkeslen hud med vår skonsamma vaxningstjänst, anpassad för olika områden på kroppen.

Konsultation - Stockholm Elite Clinic

Konsultation

Boka en konsultation för att diskutera dina skönhetsmål och få skräddarsydd vägledning från vårt erfarna team av specialister.

Boka din behandling nu!

Ge dig själv förtjänt omsorg och njut av skräddarsydda skönhetsbehandlingar hos Stockholm Elite Clinic. Vårt dedikerade team av erfarna specialister står redo att ta hand om dig. Boka din behandling nu

Varför välja Stockholm Elite Clinic?

Stockholm Elite Clinic är det självklara valet för dig som söker en skräddarsydd och högkvalitativ skönhetsupplevelse. Vår stolthet ligger i att erbjuda en helhetsupplevelse som sträcker sig långt bortom dina förväntningar. Här är några övervägande skäl att välja oss som din partner inom skönhetsvård:

Erfarenhet och Kompetens

Med över 10 års erfarenhet i skönhetsbranschen har vårt stora team av utbildade specialister den kompetens som krävs för att leverera högkvalitativa resultat.

Brett Kompetensområde

Vår bredd av specialister gör att vi kan erbjuda ett omfattande utbud av behandlingar, från avancerad hudvård till estetiska procedurer. Oavsett dina behov har vi experterna för att ta hand om dem.

Dedikerad Support

Vi tror på att erbjuda mer än bara behandlingar. Vår dedikerade supportpersonal finns här för att svara på dina frågor, ge råd och säkerställa att din upplevelse hos oss är så smidig som möjligt.

Senaste Tekniken

Vi håller oss ständigt uppdaterade med de senaste innovationerna inom skönhetsvård. Genom att investera i det senaste systemet på marknaden kan vi erbjuda effektiva och moderna lösningar för våra kunder.

Boka din kostnadsfria konsultation

Har du funderat på att förnya din skönhetsrutin eller prova på nya behandlingar? Boka en konsultation och låt oss guida dig genom de bästa alternativen för att framhäva din naturliga skönhet. Vi ser fram emot att träffa dig och skapa en personlig skönhetsplan som passar just dig!

Vår Resa i Skönhetsvärlden

Med över 10 år i branschen har vi inte bara sett trender komma och gå, utan har också varit banbrytande inom spetskompetens och kombinationsbehandlingar. Vårt dedikerade team är passionerat om att skapa skräddarsydda lösningar som lyfter fram din naturliga skönhet.

Eda
Rulla till toppen