Exilis Ultra 360

Forma Kroppen med Exilis Ultra 360: En Revolution inom Kroppsskulptering

Exilis Ultra 360 är en banbrytande enhet som använder monopolär radiofrekvensteknologi för att icke-invasivt behandla olika hudtillstånd, inklusive rynkor, hudslapphet och överskottsfett. Den är mångsidig och passar alla kroppstyper och hudtoner, och ger förbättrad hudkvalitet och minskade rynkor utan kirurgi. En bekväm och effektiv lösning för helkroppsvård.

Exilis ultra 360 - Stockholm Elite Clinic

Exilis Ultra behandlar:

Populära behandlingsområden:

Frågor och svar om Exilis Ultra 360

Exilis Ultra 360 använder monopolär radiofrekvensteknologi för att värma upp vävnaden djupt under huden, vilket stimulerar kollagenproduktionen och ger en fastare, mer ungdomlig hud.

Maskinen är mångsidig och kan behandla olika områden på kroppen, inklusive ansikte, hals, armar, buk, lår och ben.

Behandlingen är vanligtvis väl tolererad. De flesta patienter upplever en värme- eller stickande känsla, men smärtan är minimal.

Resultaten varierar, men vanligtvis krävs flera sessioner för att uppnå optimala resultat. Behandlingsplanen anpassas efter individuella behov.

Exilis Ultra 360 är icke-invasiv, vilket innebär minimal eller ingen återhämtningstid. Patienter kan återgå till sina dagliga aktiviteter direkt efter behandlingen. Biverkningar är vanligtvis milda och övergående, som rodnad eller svullnad.

 

 

 

Boka din kostnadsfria konsultation

Har du funderat på att förnya din skönhetsrutin eller prova på nya behandlingar? Boka en konsultation och låt oss guida dig genom de bästa alternativen för att framhäva din naturliga skönhet. Vi ser fram emot att träffa dig och skapa en personlig skönhetsplan som passar just dig!

Kroppsskulptering med Exilis Ultra 360

Exilis Ultra 360 är det första icke-invasiva hudföryngrings- och fettförbränningssystemet för kroppsskulptering som använder sig av den kombinerade kraften av ultraljud och radiofrekvens för att värma upp subkutana vävnader. Behandlingen främjar uppstramning av kollagenfibrer och justerar de subkutana fettlagren under huden. Även en ytlig uppvärmning av dermis sker för att stimulera bildandet av nytt kollagen.

Upptäck vårt kompletta skönhetsutbud

Är du nyfiken på vårt fulla utbud av exklusiva behandlingar? Klicka här för att fördjupa dig i en värld av skönhet och välbefinnande. Från avancerade ansiktsbehandlingar till kroppsformande magi – vi har allt för att ta fram det bästa i dig. Klicka för att se mer och låt skönhetsresan börja!

Rulla till toppen