Naglar

Skäm bort Dina Naglar med Vår Professionella Behandling

Vår exklusiva nagelbehandling är en omsorgsfull resa för dina naglar, skräddarsydd för att ge dem den kungliga behandling de förtjänar. Inkluderande noggrann rengöring, filning och formning, följt av ett lyxigt nagelbad för att mjuka upp och vårda. Vi tar hand om nagelbanden och ger naglarna en polering som får dem att stråla. Avsluta med ditt val av färg eller elegant nagelkonst för att fullända din nagelprakt.

Naglar - stockholm elite clinic

Boka din kostnadsfria konsultation

Har du funderat på att förnya din skönhetsrutin eller prova på nya behandlingar? Boka en konsultation och låt oss guida dig genom de bästa alternativen för att framhäva din naturliga skönhet. Vi ser fram emot att träffa dig och skapa en personlig skönhetsplan som passar just dig!

Frågor och svar om vår nagelbehandling

En typisk nagelbehandling tar vanligtvis mellan 45 minuter och 1 timme, beroende på dina önskemål och val av design.

Vi använder högkvalitativa nagelprodukter och lack för att säkerställa långvariga och vackra resultat. Alla produkter är noga utvalda för att vara skonsamma mot dina naglar.

Absolut! Nagelbehandlingen inkluderar omfattande nagelvård, inklusive rengöring, filning, formning och behandling av nagelbanden för att säkerställa hälsosamma och välvårdade naglar.

Ja, du har ett brett utbud av färger och design att välja mellan. Från eleganta neutrala toner till levande mönster och nagelkonst – vi har något för varje stil.

Resultatet varierar beroende på naglarnas tillväxt och ditt dagliga slitage. Vanligtvis kan du förvänta dig att njuta av dina vackra naglar i upp till två veckor eller längre med ordentlig vård.

Upptäck vårt kompletta skönhetsutbud

Är du nyfiken på vårt fulla utbud av exklusiva behandlingar? Klicka här för att fördjupa dig i en värld av skönhet och välbefinnande. Från avancerade ansiktsbehandlingar till kroppsformande magi – vi har allt för att ta fram det bästa i dig. Klicka för att se mer och låt skönhetsresan börja!

Rulla till toppen